Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Maza

Masa on ollut vannari jo vuodesta 1987. Toiminut myös pari vuotta VTCF:n puheenjohtajana. Asustelee Espoossa. Kansainvälinen vannailu ja matkailu kiinnostaa erityisesti REAL ystävien kesken? Lempiruokana on Italiainen pöperö paikanpäällä nautittuna. Duunikseen tekee ihmismetsästäjän hommia.

 

KuvaKuva

 

Aatu

Nimi Ari ”AATU” Suomi vm. -64, vaimo Anne asustelee Tuusulassa. Tällä hetkellä ilman vania ja todennäköisesti nähdään meetingissä jonkun kyydissä tai kunhan valmistuu, niin ”jytä”jammulla. VTCF:n puheenjohtajana neljä vuotta. Pukeutuu mieluiten XXXL kokoisiin lökäreihin ja VIHAA kravatteja. Luonne on luultavasti rento mutta kantaa ottava. Nauttii hyvien ystävien seurasta, mutta ei kapakoista, mieluiten mökillä tai kotona (jonkun) ja sauna pitää olla.

Jätkien kommentoimaa:

Aatu on toisaalta älytön työmyyrä vaikka meetingin järjestämisessä tai kavereiden kanssa touhuamisessa mut oman VANin rakentelussa laiska. Reissut ja Kaverit kiinnostaa enemmän

 

 

TABRU=TAAPERO

Autot tällä hetkellä: Chevy Van –85 ha, 305 cid (Pommikone) ja Chevy Van -83 pa (ex Timoteippi) projektina, Chevy Van -85, 305 cid paku 2+4, lisäksi tulossa Volvo Amazon farmari 67 tyttärelle rassiksi. Työ-/käyttöautona Fiatin paku. Porukan puuhamies ja uskomaton visionääri. Virtaa ja voimaa kuin pienessä Kotkassa. Pihalla romut lisääntyy=huononee. Rakentaa ties mitä ja vielä osaa sen hyvin. Vaimo Sari, lapset Tanja, Tiia ja Tomi sekä Seropi koira.

Jätkät vaan puhuu:

Jos sitä ei ole olemassa…… TEHDÄÄN SE! HELPOSTI! Kamera on uskomaton välinen Taaperon käsissä. Kuvia sieltä täältä kertynyt jo aika liuta. Ei kelpaa julkaisuun. Nyt menossa HD willitys, hohhoijaa! Mitähän seuraavaksi? Varmaan uppopallo

 

KuvaKuva

 

Hakki

Porukan miten sen sanois ”epäonnisin” positiivisessa mielessä. Ilman Hakkia ei tietäisi mikä oikea nauru on. Asuu Kotkassa . Vaimo Anne ja poika kuuluu pesueeseen. Kulkupelinä 36 jalkainen Holiday Rambler ameriikan tuliaisena. Omistaa myös V4 pianon. Omistaa puhelimen. Miksi?

Kyllä kaverit tietää:

Abikot on turhia. Eksyy ihan minne vaan mutta matkailee ympäri maailmaa. Nyt ajan vie omakotitalo työmaa. Nyt tulee sellainen talli mihin mahtuu piano ja rummut. 

 

KuvaKuva

 

Hinttula (ei se sen vika ooo…) Mikko

Autoina Mikolla just nyt Chevy pick up -88 (paluu juurille). Työmatkat tapahtuu Fiat Puntolla ja HD:llä nautiskellaan kesällä. Pieni suurimies. Ääni kuin ukkosenjumalalla, koko kuin no vähän pienemmällä jumalalla. Kova puuhaamaan.

Joutessaan kertoilivat:

Pujopartainen raggari, ei pelota kun tuntee

 

KuvaKuva

 

Kartsa

Ajelee todennäköisesti Suomen nopeimmalla vanilla. Tumppi Chevy Caravan -77, 377cid +NOS. Kulkee ja kiihtyy kuin luoti. Taitaa moottorien salat ja tekniikan sekä on tietääksemme ainoa aivoilla varustettu vannari. VTCF:n perustajajäsen ja nykyisen nimen ideoija. Asuu vaimon Taijan kanssa Malmilla. Kaksi tytärtä ja koira. Stadilainen REAL.

Sakin mietteitä:

Perusvannari jonka mielipiteet kiinnostaa, reissumies, kestää hyvin vannarin perusjuoman. Kuuntelee ja kommentoi yleensä asiaa. Pyyteetön. Panttaa HD:tä tallissa. Mistä jotain sais vielä halvemmalla.

 

KuvaKuva

 

JORTE eli ISO HUKKA

Jorten kaikki varmaan tuntee ja jos ei tunne, tulette tuntemaan. Kiertänyt muutakin kuin tahkoa ja elämänkokemusta varmasti niin paljon kuin jaksaa kuunnella. Ystävystyy helposti kaikkien kanssa. Pikku Hukkakin on täältä osoitteesta lähtöisin. Kiertävät mamman kanssa melkein kaikki miitingit mitä kuvitella saattaa ja ovat mukana SUURELLA SYDÄMELLÄ. Autona Chevy van G20 diesel jossa erityistuntomerkkinä on iso paha susi varapyörätelineessä. Miehen tuntee kromatusta tukasta.

 

KuvaKuva

 

HUKKA = JARTSU

Autona Jarilla on GMC -83, 350 cid, pikkunätti ja tekniikaltaan uusittu kuljin. Käy kun kello jos sitä vetää. Talvella kulkee reikäkeulalla tai kavereiden kyydissä (todennäköisin liikkumismuoto). Kesäisin liikkuu myös Harrikalla. Kuuluu joukkoon norjalaisten kukistaja ( kysykää missä lajissa). Kotkan poikii ilman siipii. Heini, kolme tytärtä ja yksi poika kuuluu joukkoon.

Kaverien kertomaa:

Monessa mukana ja aina auttamassa kun tarvitaan.

LIITONMIES.

Tää on porukan Duutson, matkailee kiitettävästi vaikka ei kieliä paljon puhele.

Speedy Keinosen ja Sakari Östermalmin risteyrys … HEAVYYYYY!

 

KuvaKuva

 

Henkka:

Savon toivo maailmalle. Viihtynyt myös isolla kirkolla ovenpielessä. Tutustunut myös Ruotsin lainsäädäntöön ja Suomen TV:stä tuttu. Opiskelukiireiltään ei ole ennättänyt paljoa viimeaikoina osallistumaan mutta hengessä mukana. Rauhoitti suuremmankin vani tapahtuman kotimaassa.

 

KuvaKuva

 

Esa

Melkein paljasjalkainen stadilainen. Tein sen itse, kahteen kertaan, mitä niitä nyt valmiina hankkimaan. Insinööri ainesta. VTCF:n perustajia. Ajautuu päämiitingissä tahtomattaan Porilaisten leirin läheisyyteen. Kaverit toivovat, että talo valmistuu ennen saneeraustarvetta. Ajelee Kanadasta tuodulla pätkä Chevy vanilla. Paperilla todennäköisesti suomen toiseksi nopein vani. Työkseen pelastaa maailmaa globaalilta ilmastokatastrofilta.

 

KuvaKuva

 

Make

Elinkeinopakolainen muutti maalle Vantaalle. Tulevan kuntaliitoksen myötä palautunee Helsinkiläiseksi, ehkä. Vähemmistöön kuuluva leimattu MOPAR-mies. Harrastusvälineenä perimätiedon mukaan vanha Imatran voiman edustusauto. Ennen taantumista omistanut Chevy vanin. Edellisiltana nautittu alkoholi ja Sunnuntai aamu eivät ole yleensä täysin hallinnassa, sulkee viimeisenä alueen portit.

 

KuvaKuva